Over Iliana

Mijn naam is Iliana Kudus (1971), energetisch therapeut met paranormale en sjamanistische vermogens.

Ik ben rond de veertig als iemand me wijst op mijn helende handen. Vanaf dat moment begrijp ik dat het jarenlange getintel in mijn handen, een stroom van energie is. Na deze ontdekking hoor ik over de helende handen van mijn vader en van een oudoom. In mijn familie ben ik de derde generatie met helende handen. 

Naast healer, ben ik ook een medium met helderziende, heldervoelende en helderwetende vermogens. Via tekeningen vang ik helende energie op en symbolische boodschappen die helpen met het helen.

Na de opleiding energetisch therapeut, richt ik me in de behandeling op de emotionele en psychische oorsprong van klachten. De praktijk is gericht op herstel van relatie(s): die met jezelf, met de mensen om je heen en met je omgeving. De tweede focus is het (her)vinden van de eigen identiteit. Mijn paranormale vermogens voorzien de sessies vaak van extra informatie.

Sinds 2016 zijn engelen-energieën tot mijn beschikking gekomen, door middel van channeling. Hieruit is Angels Healing Light ontstaan, buisjes met krachtig helende energieën van aartsengelen en lichtwezens. In mijn praktijk werk ik met deze diep helende, hemelse energieën.

In 2019 ontvang ik een sjamanistische inwijding. De inwijding volgde na het afleggen van de jarenlange weg van de sjamaan. Hierin speelt het leven ervaren, zelf-healing en het zien van mijn schaduw een belangrijke rol. Ik sta sterk verbonden met krachtdieren, dit zijn spirituele dieren uit het sjamanisme. In de sessies Krachtdier healing werk ik met deze diep helende, aardse energieën.

‘Het moeilijkste deel van healing bestaat niet uit technieken maar uit de persoonlijke groei waar men doorheen moet om zichzelf klaar te maken voor het leren van die technieken’.

Barbara Ann-Brennan

Ik ben geïnteresseerd in de wereld, haar culturen en alle mensen. Tijdens reizen heb ik verschillende levenswijzen en sociale omgangsvormen mogen zien. Dit geeft mij inspiratie en nieuwe inzichten. Mijn eigen beïnvloeding door vier culturen: de Nederlandse, Duitse, Indonesische en Chinese cultuur, heeft hiervoor de basis gezet.

Mijn werkwijze wordt geïnspireerd door de natuur, het Inca- en Noord-Amerikaanse sjamanisme, Sandra Ingerman en Seth.

Als energetisch therapeut ben ik gelicenseerd door de beroepsvereniging VVET en sta geregistreerd in het kwaliteitsregister van de RBCZ. Mijn opleiding voor energetisch therapeut heb ik gevolgd aan de Academie voor Geesteswetenschappen in Utrecht (voorheen de HGU).

Hiervóór heb ik opleidingen gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam (voedingskundige & diëtist) en de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten (fotografie).

Zie LinkedIn voor mijn volledige professionele achtergrond