Over Iliana

Mijn naam is Iliana Kudus (1971), energetisch therapeut met sjamanistische vermogens.

Het heler-zijn heb ik geërfd, ik ben de derde generatie met helende handen. Desondanks ben ik veertig als ik voor het eerst ontdek dat ik via mijn handen kan helen. Daarna openen zich paranormale vermogens als helder zien, helder weten, helder voelen en channeling. Deze vermogens en het kunnen communiceren met andere werelden en wezens was volstrekt nieuw. Ik heb hierin mijn weg gevonden door vallen en opstaan en door met mijn voeten op de grond te blijven.

Na de opleiding energetisch therapeut, richt ik me in de behandeling op de emotionele en psychische oorsprong van klachten. De praktijk is gericht op herstel van relatie(s): die met jezelf, met de mensen om je heen en met je omgeving. De tweede focus is het (her)vinden van de eigen identiteit. Mijn paranormale vermogens voorzien de sessies vaak van extra informatie.

Sinds 2016 zijn engelen-energieën tot mijn beschikking gekomen, door middel van channeling. Hieruit is Angels Healing Light ontstaan, buisjes met krachtig helende energieën van aartsengelen en lichtwezens. In mijn praktijk werk ik met deze hemelse, diep helende energieën.

Daarna volgt mijn inwijding tot sjamanistisch healer, na het afleggen van de weg van de sjamaan. Hierin speelt het leven ervaren, zelf-healing en het zien van mijn schaduw een belangrijke rol. Ik sta sterk verbonden met krachtdieren, dit zijn spirituele dieren uit het sjamanisme. In de sessies Krachtdier healing werk ik met deze diep helende, aardse energieën.

‘Het moeilijkste deel van healing bestaat niet uit technieken maar uit de persoonlijke groei waar men doorheen moet om zichzelf klaar te maken voor het leren van die technieken’.

Barbara Ann-Brennan

Ik ben geïnteresseerd in de wereld, haar culturen en alle mensen. Tijdens reizen heb ik verschillende levenswijzen en sociale omgangsvormen mogen zien. Dit geeft mij inspiratie en nieuwe inzichten. Mijn eigen beïnvloeding door vier culturen: de Nederlandse, Duitse, Indonesische en Chinese cultuur, heeft hiervoor de basis gezet.

Mijn werkwijze wordt geïnspireerd door de natuur, het Inca- en Noord-Amerikaanse sjamanisme, Dr. Alberto Villoldo, Sandra Ingerman, C.G. Jung en Seth.

Als energetisch therapeut ben ik gelicenseerd door de beroepsvereniging VVET en sta geregistreerd in het kwaliteitsregister van de RBCZ.

Hiervóór heb ik opleidingen gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam (voedingskundige & diëtist) en de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten (fotografie).

Zie LinkedIn voor mijn volledige professionele achtergrond

foto Iliana: Karina Grijzen